Oli se je družil z učenci 1. – 4. razreda

V petek, 6. 3. 2020, se je z učenci od 1. do 4. razreda v telovadnici družil kuža Oli. Vsak učenec je pred Olijevim prihodom imel določeno nalogo in si nabiral nalepke z Olijevo sliko. Vsi učenci so naloge uspešno opravili in si pridobili ustrezno število nalepk.

Najprej je Oli v plaščku z žepki prinesel k vsakemu učencu sličico s posamezno živaljo. Učenec, ki je bil na vrsti, je s pantomimo oponašal to žival, ostali pa so ugibali. Učenci in učiteljice smo Olija in Jano povabile v krog, kjer smo skupaj zapeli in zaplesali pesem Jaz gradim prijateljstvo.

Nato je 1./2./4. razred dal ustno nalogo učencem 3. razreda in obratno. Oli je pozorno poslušal in nato z laježem potrdil, če sta razreda nalogi uspešno opravila. Ker sta oba razreda nalogi uspešno opravila, je v zadnjem delu ure sledila nagrada- božanje in cartanje z Olijem.

Najprej se je Oli splazil skozi tunel in legel na drugo stran ter čakal na učence. Nato so mu sledili učenci, ki so ga lahko, ko so se priplazili do njega, pobožali in se stisnili k njemu. Na koncu ure je Oli vsakemu dal svojo štampiljko za upoštevanje vseh kriterijev, za katere smo se prej dogovorili.

 

Zapisala: Kristina Višaticki

(Skupno 422 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost