Navodila za starše učencev PPVI

Spoštovani starši.

Vaš otrok bo ponovno pričel obiskovati šolo v ponedeljek, 25.5.2020. Ta dan s sabo prinesete izpolnjeno Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo, ki vam jo pošiljamo v priponki. Brez te izjave otroka ne smemo sprejeti.

S poukom po prilagojenem urniku bo vaš otrok vsak dan pričel ob 8.00. Pred tem je organizirano jutranje varstvo. Otroka v šolo pripeljete ob uri, ki ste jo navedli na anketnem vprašalniku oz. največ 5 minut pred pričetkom pouka.

Otroka pospremite do vhoda na dvorišču, kjer ga predate delavki. Delavka ga bo po potrebi usmerila ali pospremila do njegove matične učilnice. Če delavke ni pri vhodu, pozvonite zunaj in jo počakajte. Upoštevajte priporočeno varnostno razdaljo.

Učenci v tem času ne bodo uporabljali garderob. V šoli bodo v čevljih oz. se bodo preobuli v učilnicah. Priporočamo, da s seboj prinesejo tudi kakšen kos rezervnega oblačila in pokrivala zaradi zračenja in izvajanja pouka na prostem.

Ves čas jutranjega varstva, pouka in podaljšanega bivanja bodo učenci uporabljali svojo matično učilnico. Sedeli bodo za poimensko določeno mizico. Uporabljali bodo za skupino določene sanitarije in umivalnico.

V šolo morajo prvi dan prinesti vse potrebne potrebščine v svoji šolski torbi. Prepovedana je izmenjava potrebščin med učenci, zato poskrbite, da bo otrok imel vse potrebščine v šolski torbi.

Priporočamo, da imajo s seboj plastenko z vodo ter obvezno papirnate robce. V šolo ne smejo nositi svojih igrač ali hrane.

Malico in kosilo bodo učenci imeli v svojih učilnicah. Hrana jim bo razdeljena s strani delavcev.

Učenci si bodo redno umivali roke, skrbeli za pravilno higieno kašlja, na voljo bodo imeli ustrezna razkužila.

Starši lahko otroke prevzamete po pouku oz. ob uri navedeni v anketnem vprašalniku pri vhodu na dvorišču. Delavko obvestite, po katerega otroka ste prišli, in počakajte, da vam ga pripelje. Če delavke ni pri vhodu, pozvonite zunaj in jo počakajte. Ponovno vas naprošamo, da pri tem upoštevate priporočeno varnostno razdaljo.

Če otrok zboli ali iz katerega drugega razloga ostane doma, nam to nemudoma sporočite.

Izjava staršev pred vstopom otroka v šolo

 

(Skupno 193 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost