Presenečenje ob slovenskem kulturnem prazniku

Res smo posebni in to posebnost  tudi izkazujemo, ne glede na področja delovanja. Prireditev smo pričeli z bobni Orffove skupine, deklamacijo in vokalno izvedbo Zdravljice. Otroci so s predstavitvijo dečka, ki je pisal pesmi, ponovno oživeli lik Franceta, njegovih staršev, prijatelja Matije in njegove ljubezni Julije.

Veliko smo že dosegli in veliko poti odpiramo pred sabo. Zakaj ne bi za posebne dosežke nagradili tudi naše otroke, smo se spraševali?

Seveda je pobuda prišla iz umetniških vrst in tako smo tudi storili. Podarili smo priznanja ob Prešernovem dnevu za posebne umetniške dosežke. Ob opisu nagrajencev so bili le ti vidno presenečeni.

Priznanja smo podelili na, likovnem področju učenki 8. razreda Saši Trčko, na glasbenem področju učenki 8. razreda Niki Gorjup, na literarnem področju pa sta nagradi dobili učenki 9. razreda Yasmin Ceh in Tamara Korošec.

K pravemu priznanju sodijo tudi prave Prešernove kroglice, ki so jih prejeli nagrajenci. Da pa ne bi delili samo fig, smo se odločili za posebno priložnost speči  tudi poseben Prešernov kruh, ki so ga poskusili vsi učenci in zaposleni.

Umetnost, ustvarjalnost, predvsem pa preprostost ne pozna meja. V želji po nadaljnjih uspehih smo zaključili našo kratko in sladko prireditev.

Stopili smo skozi vrata novim uspehom naproti.

Vodji prireditve:

Metka Šmon in Silva Potočnik

 

no images were found

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost