Iščemo svoj kompas – srečanje sodelavcev centra Comp@s

Del centra za celostno obravnavo otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, ki je del Mreže strokovnih institucij za podporo otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam, je tudi naša šola. Center smo poimenovali Comp@s.

Strokovni delavci štirih organizacij (OŠ Gustava Šiliha Maribor, OŠ Ljudevita Pivka Ptuj, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor in mi)  smo vzpostavili strokovni center, kjer skušamo z novimi rešitvami in strategijami ter metodami dela nuditi celovito podporo izobraževanju otrok/mladostnikov s posebnimi potrebami, njihovim družinam, vrtcem in šolam ter drugim institucijam, ki delajo z otroki oziroma mladostniki s posebnimi potrebami. Več o naših storitvah in o samem projektu na: http://compas.splet.arnes.si/

3. oktobra 2017 smo se spoznavali, izmenjevali mnenja, si postavljali vprašanja ter odgovore nanje, na naši šoli. V sproščenem, a še vedno delovnem vzdušju smo nadaljevali s skupnim tkanjem mreže, ki lahko pomaga tudi širšemu okolju. Veselimo se novih izzivov. Upamo, da bomo – kot kompas – v pomoč pri iskanju prave poti vsem, ki nam bodo v tej zgodbi prišli naproti. Nekaj utrinkov s srečanja pa na fotografijah.

Janko Stergar

no images were found

 

(Skupno 315 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost