Teden otroka

Želimo se imeti lepo, dobro. Želimo si prijateljstev, dobrih medsebojnih odnosov, želimo biti del povezanosti, sproščenosti, zabave in skupnih dogodivščin. Zapisano drži za vsakega izmed nas, še posebej pa za naše otroke – učence.

Skupaj se imamo dobro je bila osrednja tema letošnjega Tedna otroka, ki se je odvijal tudi v okviru naše šole. Za učence smo zasnovali teden sproščenosti in zabave, a hkrati tudi medsebojnega povezovanja in utrjevanja prijateljskih vezi, tj. teden socialnega povezovanja.

Nabralo se je veliko idej, a smo jih nekako uspeli strniti v ”dober” teden, ki se je pričel z obiskom dveh razredov 2. osnovne šole v Slovenski Bistrici, se nadaljeval z igrami in tekmovanji v okviru MATP za mlajše učence, in v okviru iger Specialne Olimpiade, za starejše. Tudi naše glasilke so bile ogrete, namreč učili smo se novih pesmi in hkrati ponovili nam že dobro poznane. Privoščili smo si pečene in kuhane kostanje, ter se udeležili predstave VDC Polž, pri čemer so nekateri izmed učencev pri slednjih tudi sodelovali. Teden smo zaključili na sladek in okusen način, s palačinka zabavo.

In naj zapisano dopolni še misel: lahko se imamo dobro, a nikoli tako, kot se lahko imamo skupaj.

Učiteljica Lina

(Skupno 884 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost