Naši nogometaši  uspešni v Slovenski Bistrici

Na prvem letošnjem turnirju v nogometu v sklopu Specialne olimpiade Slovenije, smo gostili naše prijatelje iz VDC Sožitja Ptuj in VDC Novo Mesto. Presenetljivi preobrati, nova razmerja moči in nekateri novi igralci so popestrili dogajanje. Naši nogometaši Matic, Tamara, David, Timi in novinec Sandi ter danes nekoliko bolehen Nejc so se uspešno zoperstavili starejšim tekmecem in prišli celo do prve točke. Timi se je izkazal s prelepim zadetkom, Sandi s hitrostjo, Tamara z dobrimi obrambami, David in Matic pa z dobrimi postavitvami v obrambi. Nejc je bil dober pomočnik, ki je na začetku turnirja povedal tudi svečano zaprisego.

Pri organizaciji turnirja je pomagala tudi učenka Nika, ki je bila v veliko pomoč. Z nami je bil tudi mlad sodnik NZS, ki se je odlikoval s svojim pedagoškim pristopom in sodniškim čutom.

Končali smo ponovno v Sodexu, kjer smo ponovno posegli po naši najljubši hrani – ocvrtih  zrezkih in pomfriju. No, pa jabolčni zavitek je bil tudi zraven…

Ni kaj, napredujemo. V naših tekmovalcih je bilo prisotnega vse manj strahu pred starejšimi in večjimi nasprotniki. Opaziti je bilo, da so se nekatere vezi med tekmovalci okrepile.

Ob koncu turnirja smo se z majhnim darilom – žogo, na katero so se podpisali vsi prisotni tekmovalci – poslovili od naših dveh športnikov – Matica in Davida. Vse dobro v VDC-ju.

Ekipa Mink

no images were found

(Skupno 226 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost