ATLETSKI ŠPORTNI DAN

V četrtek, 11.5.2023, smo imeli vsi učenci naše šole atletski športni dan, v okviru katerega smo izvedli nekatere meritve za športno vzgojni karton in pridobili pomembne rezultate za prihajajoča atletska tekmovanja.

V deževnem jutru smo se odpravili proti stadionu v atletsko dvorano, kjer so se učenci pomerili v posameznih atletskih disciplinah. Najprej so se dobro ogreli in pripravili telo na povečan napor. Sledila sta teka na 60 m in 100 m, metanje žogice in vortexa ter skok v daljino. Učenci in učenke so se potrudili po svojih najboljših močeh, kar kažejo odlični rezultati v vseh disciplinah. Poleg tega da so tekmovali drug proti drugemu, so učenci hkrati tekmovali tudi sami s seboj in s tem izboljševali svoje osebne dosežke.

Dež nam ni pokvaril razpoloženja, saj smo se držali reka, da vreme lahko vpliva na razpoloženje samo toliko, da vzameš dežnik. 😊

Precej utrujeni smo se ob 12.00 uri vrnili v šolo, še posebej veseli, da nam je kljub slabemu vremenu uspelo izpeljati športni dan. Utrinke si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

Učiteljica Anja P.

(Skupno 582 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost